Omgeving

In het groen nabij alle voorzieningen

Wonen in Maashaeghe Park betekent wonen in het groen, met toch alle voorzieningen en faciliteiten nabij. Hier leef je het buitenleven, waar je intens geniet van al het groen, de frisse lucht en waar je in je vrije tijd naar buiten gaat. Om te genieten van je tuin of om in je directe omgeving te wandelen, fietsen, golfen of varen.

Bereikbaarheid

Maashaeghe Park is makkelijk bereikbaar via de A73 en de A77 en ligt in de nabijheid van de steden Nijmegen en Venlo. Boxmeer beschikt over een eigen treinstation, diverse busverbindingen en bevindt zich in het midden tussen de vliegvelden van Düsseldorf, Weeze en Eindhoven.

Voorzieningen

Boxmeer en omgeving biedt tal van sport- en spelmogelijkheden. Zo zijn er in dichte nabijheid diverse golfbanen, voetbal-, hockey- en tennisvelden en een wieler tourclub. Ook atletiek en fitness zijn vertegenwoordigd. In de directe omgeving vind je diverse fiets- en wandelroutes en een haven voor pleziervaart.

In Boxmeer is een ruime keuze uit basis- en middelbare scholen. Voor laatstgenoemden heeft Boxmeer een regiofunctie. Voor hbo-onderwijs zijn Nijmegen,Venray en Den Bosch uiterst geschikt. De dichtstbijzijnde universiteit ligt in Nijmegen, maar ook de universiteiten in Eindhoven, Utrecht en Maastricht zijn goed bereikbaar.

Boxmeer beschikt tot slot over een goed winkelaanbod, diverse horecagelegenheden en culturele voorzieningen. Voor uitstekende zorgverlening is er het nieuwe Maasziekenhuis Pantein. Dit ziekenhuis is van goede kwaliteit en werkt nauw samen met Radboudumc in Nijmegen.