Over
Maashaeghe Park

 

Gevarieerde stijlvolle woonomgeving

 

Thuiskomen in
Maashaeghe Park

Tot rust komen na een hectische dag. Op je favoriete plek in huis. Genieten van het ruime uitzicht, de vogels en de schittering van de Maas. Een moment van bezinning.

Een slingerende groene laan, glooiend landschap, bos, dijken, ruime kavels en aantrekkelijke architectuur. Wensen en werkelijkheid sluiten hier naadloos op elkaar aan. De nieuwe woningen in Maashaeghe Park staan in een groene en veilige woonomgeving. 

Elke keer als je thuiskomt, ervaar je het weer: het is een voorrecht om hier te wonen.

 

BEKIJK HIER MAASHAEGHE PARK VANUIT DE LUCHT!

Er was eens….

In de 19e eeuw, lang voordat de locatie aan de Loerangelsestraat eind jaren ’60 van de vorige eeuw in gebruik werd genomen door het Maasziekenhuis, deed de locatie dienst als aangelegd besloten jachtterrein (Warande) voor de familie Sasse van Ysselt.

Als in 1968 het nabij gelegen Heilig Hart Ziekenhuis te klein wordt, verhuist het ziekenhuis naar de locatie aan de Loerangelsestraat. Ruim 40 jaar later, wordt in 2011 een volledig nieuw ziekenhuis geopend op Sterckwijck en worden alle patiënten verhuisd. Vanaf dat moment gaat de locatie aan de Loerangelsestraat een nieuwe toekomst tegemoet.

Maashaeghe Park ziet het daglicht…

De natuur en het land als inspiratiebron

Een overweldigende landschappelijke setting is het decor voor een met grote zorgvuldigheid gecreëerde natuurlijke woonomgeving. Omringd door bomen, beschermd door dijken en beschut door eeuwenoude hagen in het Maasheggen landschap. Maashaeghe Park is een wereld op zich zelf.

De groene Parklaan wordt voorzien van nieuwe bomen, groene beukenhagen en struiken. Het rijkelijk aanwezige groen begroet en omarmt de nieuwe woningen.

Unieke woonkwaliteiten

De woningen in Maashaeghe Park bezitten unieke woonkwaliteiten, geïnspireerd door het omringende landschap. Zo beïnvloedt het landschap de ligging van woningen op hun kavels en bepaalt het de oriëntatie van royale raampartijen.

De architectuurstijl van de woningen in het gebied is hoogwaardig en ingetogen, waardoor de nadruk blijft liggen op de bijzondere landschappelijke kwaliteiten van Maashaeghe Park.