Contact & Route

Voor meer informatie over Maashaeghe Park kunt u terecht bij de Maashaeghe Park Makelaars.

Saskia Konings

Hans Janssen Makelaars

www.hansjanssen.nl

Herbert Smedema

Smedema Makelaars en Taxateurs

www.smedema.nl

Informatie- en verkoopcentrum Maashaeghe Park

Op de bouwlocatie hebben wij voor u een informatiecentrum ingericht waar u de kwaliteit van Maashaeghe Park alvast in het echt kunt beleven. U vindt er een gebiedsmaquette en maquettes van de woningen. Ook kunt u hier kennismaken met de inrichting van het gebied, de hekwerken en de beukenhagen. Het informatiecentrum is op afspraak te bezoeken.

 

 

 


Bereikbaarheid

Het informatie- en verkoopcentrum Maashaeghe Park is gelegen aan de Loerangelsestraat 2 in Boxmeer en is goed bereikbaar via de A73 en A77. Op de locatie zijn parkeerplaatsen aanwezig.


Disclaimer

De op deze website en in de brochures weergegeven informatie is met grote zorg samengesteld. Echter, omdat dit project een toekomstige ontwikkeling betreft, staat de inhoud daarvan nog niet volledig vast, en is de op deze website weergegeven informatie slechts bedoeld als algemene informatie. De op deze website en brochure opgenomen sfeerbeelden betreffen “artist impressions” die bedoeld zijn om belangstellenden een indruk te geven van het gebied, de viilla's en de mogelijkheden, maar hoeven niet overeen te komen met de werkelijkheid. Maashaeghe Park kan geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze website en brochures. Zij heeft het recht om zonder verdere berichtgeving de informatie op deze website en in de brochure te wijzigen. Aan de informatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. De getoonde informatie is niet bedoeld ter vervanging van deskundig persoonlijk advies. Indien zonder nadere verificatie of advies van de informatie gebruik wordt gemaakt, geschiedt dit geheel voor eigen rekening en risico. Maashaeghe Park kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.” Deze website bevat links naar andere websites. Maashaeghe Park kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de beschikbaarheid, de inhoud van de informatie op, of voor de gevolgen van het gebruik van aan deze website gelinkte websites van derden.