Aanbod Maashaeghe Park

Maak een keuze uit ons aanbod van semi-bungalows, Maashaeghe Park villa's en bouwkavels.

De natuur en het landschap als inspiratiebronnen

Droomt u van een huis omringd door groen en vlakbij een natuurgebied? In een omgeving waar bomen de sfeer bepalen? Laat u inspireren en ervaar de beleving van wonen in Maashaeghe Park. Dat is ultiem genieten. Van huis en tuin. Van rust, ruimte en groen. Hier wordt uw droom werkelijkheid!

Het kopen van een nieuwbouwhuis heeft daarnaast veel voordelen. Minder onderhoud, aangenamer en volledig af te stemmen op uw eigen persoonlijke wensen. Nieuwbouw huizen zijn ook goed geïsoleerd en daardoor energiezuiniger met minder energiekosten tot gevolg. Tal van redenen om te kiezen voor een nieuwbouwwoning.

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

De twee-onder-een-kapwoningen hebben een opvallende architectuur. De rode tint van baksteen in combinatie met de kleur antraciet van de keramische dakpannen en de witte kozijnen zorgen voor een luxe uitstraling. De witte uitvoering heeft een niet minder luxe maar ingetogener uitstraling. Ook de harmonieuze gevelcomposities maken de woningen heel bijzonder. De woningen bieden veel ruimte en privacy.

SEMI-bungalows

De royale vrijstaande semi-bungalows vallen op door hun ongekende mogelijkheden in gebruik. De semi-bungalows hebben een vriendelijke uitstraling en bieden veel woongenot. Door toepassing van glas op open hoeken wordt optimaal ingespeeld op de natuur in de omgeving. Het bijzondere metselwerk en de houten lamellen geven de semi-bungalows een eigen identiteit. De woningen bieden zeer veel ruimte.

BOUWKAVELS

Hier wordt uw droom werkelijkheid!

In het groene buitengebied kan onder eigen architectuur uw vrijstaande woning worden gerealiseerd. Door gebruik van mooie materialen kan de woning als het ware opgaan in de prachtige omgeving. De royale percelen bieden veel privacy. Een ontwerp van de woning vanuit het plangebied behoort ook tot de mogelijkheden.

Maashaeghe Park villa's

De ontwerpen van de ruim opgezette Maashaeghe Park villa’s zijn uitgewerkt door drie verschillende architectenbureaus met ieder een eigen signatuur. Van klassiek tot modern, alle vier ontworpen met zeer veel oog voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen. Royale glasvlakken zorgen voor veel licht in de villa’s en halen de natuur naar binnen. De Maashaeghe Park villa’s staan op zeer royale kavels.